A FAVIS HOME a FAVIS Cégcsoport ingatlanközvetítéssel foglalkozó üzletága. Célunk olyan teljes körű szolgáltatás nyújtása, ami a minket felkereső ügyfelek minden igényét kielégíti. Legfőbb működési területünk Budapest és az agglomeráció. Az ingatlanirodák közül kiemeli cégünket, hogy a FAVIS Cégcsoport foglalkozik hitel- és biztosításközvetítéssel. A FAVIS Cégcsoportnak külön üzletága van a teljes körű építőipari kivitelezési munkálatokra, így például lakások felújítására. Cégcsoportunk kiemelt tagja a FAVIS Ingatlan Zrt., amely a saját ingatlanberuházásainkat valósítja meg, többek között tetőtéri lakások építését. Ezzel teljes mértékben le tudjuk fedni ingatlant vásárló ügyfeleink felmerülő igényeit, akiknek ezzel időt és pénzt takarítunk meg.

 

A FAVIS cégcsoport évek óta tartó, folyamatos fejlődésének köszönhetően nyerte el jelenlegi formáját. Mivel nem vagyunk tökéletesek ezért a tanulás, fejlődés itt nem áll meg, nem állhat meg számunkra. Értékeink és hitvallásunk a kezdetektől fogva változatlan. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, valamint a folyamatos fejlődni akarásnak köszönhetően váltunk és válunk egyre többé és jobbá. Célunk, hogy ügyfeleink és partnereink számára valódi értéket hozzunk létre. 

 

Alapértékeinknek valljuk a szakmai kompetenciáink és készségeink folyamatos bővítése és fejlesztése mellett azokat az alapvető normákat, amelyek mind az üzleti életben, mind az emberi kapcsolatokban elengedhetetlenek.

 

„Tisztességes, etikus üzleti magatartás, átláthatóság, felelősségvállalás, megbízhatóság, megbecsülés, az emberi méltóság tiszteletben tartása, valamint a kulturált kommunikáció és kapcsolattartás.”

 

Számunkra ezek nem csak szavak, hanem a mindennapi életünk és munkavégzésünk iránytűi. Ügyfeleinkkel hosszú távú, kölcsönös bizalmon alapuló együttműködés kialakítására törekszünk, amely során reményeink szerint minél több közös sikernek, eredménynek örülhetünk együtt.

 

 

Gut Imre
ügyvezető