Ingatlan értékesítés
 

„Ingatlant eladni egyszerű! Mindenki ért hozzá! Csak felrakok egy ingyenes hirdetést, és már tolonganak is a vevők”, gondolhatnánk . Ezzel szemben ahhoz, hogy a rendelkezésre álló időn belül a lehető legmagasabb áron értékesítsük ingatlanunkat, szükség van szakember segítségére, aki ismeri a piacot, tudja-látja, hogy mit keresnek a vevők, aktuálisan miért lelkesedik a piac, mi az, amit nem honorál, milyen hirdetés szöveget írjunk, vagy, hogy hogyan legyenek beállítva a fényképek. Ezek kis apróságoknak tűnhetnek, de összességében döntőek lehetnek egy sikeres értékesítésben, és a jogi oldaláról még nem is beszéltünk. Mint ingatlan szakértő ezekben mi profik vagyunk. Meg tudjuk Önnek könnyíteni, kényelmesebbé tudjuk tenni az eladást.

 

 

Hitel, CSOK ügyintézés
 

Amennyiben nem rendelkezik elegendő tőkével az álmai ingatlanjának megvásárlásához, akkor elengedhetetlen a hitel felvétele. Nagyon sokan ilyenkor a legegyszerűbb megoldást választják, és besétálnak a számlavezető bankfiókjukba, vagy az első útba eső bankfiókba, és megkérdezik a lehetőségeiket. Ez azt jelenti, hogy a teljes banki piac elhanyagolható részétől kérnek csak ajánlatot, így csak a szerencsén múlik, hogy milyen hitelfeltételekkel adósodnak el 10-20 évre. Cégcsoportunk segítségével ezzel szemben a piac legjobb ajánlatai közül válogathat.

 

 

 

Biztosítás
 

„Velem nem történhet semmi rossz!” talán ez is ismerős mondat. Mi magyarok nem rajongunk a biztosításokért. Pedig egy jól megválasztott biztosítás akár életet is menthet. Azonban ahhoz, hogy a számunkra megfelelőt tudjuk választani, nem elégséges ellátogatnunk egy weblapra, és megkötnünk a felajánlott biztosítást, mivel ebben az esetben biztosítással rendelkezni fogunk, azonban az nem a mi igényünknek megfelelő szolgáltatásokat tartalmazza. A jó biztosítás mindig a mi érdekünket szolgálja, és itt van szükség a szakértő tanácsadóra. Cégcsoportunk ezt a szakértelmet biztosítja ügyfelei számára.

 

 

 

Felújítás
 

Festő, burkoló, kőműves, ács, vízvezeték szerelő, gázos, villanyszerelő, parkettás, ez a felsorolás csak egy része annak a szakember gárdának, akivel egyeztetnünk szükséges, ha részben vagy egészben szeretnénk felújítani a megvásárolt ingatlanunk. Cégcsoportunk rendelkezik a megfelelő szakemberekkel, akik képesek egy lakás teljes felújítását elvégezni, így rengeteg időt tudunk megspórolni az Ön számára. Az egyeztetések alatt közösen kialakítjuk a megvalósítandó műszaki tartalmat, melyre tételes árajánlatot adunk, és a szerződéskötést követően elkezdjük a kivitelezést.